Nightrun en Moonwalk

Na de laatste editie in 2019, kan in het voorjaar van 2022 weer er een spetterende 7e editie van onze Nightrun en Moonwalk plaatsvinden met als doel geld in te zamelen voor een goed doel. Op 22 april 2022 kan er weer 8,5 km hardgelopen of 5 km gewandeld worden door de mooie omgeving van Kasteel Croy. Daarnaast hebben we een route van 2,5 km toegevoegd zodat nóg meer mensen mee kunnen doen.
Jullie zijn van harte welkom op Kasteel Croy vanaf 20.30 uur. We starten om 21.00 uur met een korte warming-up door Laarbeek Actief en geven daarna het startsein. Voor alle deelnemers is er een medaille te krijgen. Schrijf je hieronder in en doneer aan Stichting Leergeld Gemert!

 

Direct inschrijven

Inzameling voor Stichting Leergeld

De volledige opbrengst van de EyeOn Croy Nightrun gaat naar een goed doel. Voor aankomende editie is dit Stichting Leergeld Gemert e.o. Zij zorgen ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen in de maatschappij door bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe kleding, mee te kunnen sporten met leeftijdsgenoten of de aanschaf van een laptop. Leergeld laat ieder kind meedoen!

Omdat we zo transparant mogelijk willen zijn, mag je je donatie rechtstreeks naar Stichting Leergeld Gemert overmaken. Zo weet je zeker dat het goed terecht komt! Hieronder de gegevens:

Stichting Leergeld Gemert e.o., o.v.v. EyeOn Croy Nightrun. Rekeningnummer: NL43 RABO 0135 1845 92

Of maak het over via onderstaande QR-code:

Verdubbeling opbrengst

Iedere euro die gedoneerd is door de deelnemers, zal worden verdubbeld door de EyeOn foundation.

De EyeOn foundation is opgericht in 2021 en heeft als doel EyeOn-ers te faciliteren bij activiteiten die een goed doel dienen. Onze medewerkers worden aangemoedigd om goede doelen voor te stellen waar ze om geven. Vertegenwoordigers van de verschillende EyeOn-teams en landen vormen de adviesraad. De middelen van de EyeOn foundation komen voort uit de waarde die EyeOn creëert. 100% van dit geld gaat naar de maatschappelijke doelen van de EyeOn foundation.

 

Foto's vorige editie (2019)

Sponsoren

De EyeOn Croy Nightrun wordt mede mogelijk gemaakt door:

Praktische zaken

  • Het adres van de Nightrun: Kasteel Croy, Croylaan 14, Aarle-Rixtel.
  • Jullie zijn van harte welkom op Kasteel Croy vanaf 20.30 uur. We starten om 21.00 uur met een korte warming-up door Laarbeek Actief en geven daarna het startsein.
  • We gaan er vanuit dat iedereen die meedoet een donatie heeft gedaan aan het goede doel.
  • Meedoen is op eigen risico. De routes vinden gedeeltelijk op onverharde wegen plaats, houdt hier rekening mee.
  • Op het start -en finishterrein is EHBO aanwezig.
  • We adviseren zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar het event te komen ivm beperkte parkeermogelijkheden.
  • Er is een onbewaakte fietsenstalling en garderobe aanwezig, stallen / spullen achterlaten is op eigen risico.
  • Vragen? Mail ze naar mail@eyeon.nl.

Inschrijfformulier

Sorry. This form is no longer available.

Search for